Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soest laat oog vallen op grond van de prinsessen; claim op koninklijke landerijen vanwege mogelijke woningbouw aan de Koninginnelaan

zondag 17 januari 2021

SOEST - De gemeente Soest heeft haar oog laten vallen op grond van de prinsessen Beatrix, Irene en Margriet aan de Koninginnelaan. Soest heeft zichzelf via de Wet voorkeursrecht gemeenten het eerste recht op koop toegeëigend voor het perceel. De gemeente ziet in het terrein een mooie locatie voor woningbouw en vernieuwing van het woonwagenkamp.

Soest heeft een terrein van ruim 44.000 vierkante meter op de korrel tussen de Koninginnelaan, de achtertuinen van de Regentesselaan en het woonwagenkamp aan de Meent. Soest denkt de grond nodig te hebben voor vernieuwing van het naastgelegen woonwagenkamp en de bouw van woningen in diverse prijsklassen. De plannen moeten nog uitgewerkt worden.

Lees HIER verder op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.