Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Kwijtschelding vierde kwartaal huur sportclubs Soest en Soesterberg

maandag 1 februari 2021

 

Het college van B en W scheldt de huren die de sportverenigingen uit Soest en Soesterberg over het 4de kwartaal van 2020 dienen te betalen grotendeels kwijt. Hierbij gaat het om amateursportverenigingen die in genoemde periode gemeentelijke sportaccommodaties hebben gehuurd maar hier geen gebruik van konden maken door de coronamaatregelen. Als gevolg van de coronamaatregelen om verdere verspreiding van het COVID-19 virus te verspreiden moesten sportaccommodaties grotendeels gesloten zijn. Door kwijtschelding hoopt de gemeente de sportverenigingen te compenseren en ze een betere uitgangspositie te geven voor 2021. 

 

De kwijtschelding van de huur voor huurders van gemeentelijke sportvoorzieningen betreft het gebruik van gemeentelijke binnensportaccommodaties (sporthallen, sportzalen en gymzalen), het zwembad en de buitensportaccommodaties. Het college van B en W schold eerder de huren over de periode 1 maart 2020 tot 1 juni 2020 van de sportverenigingen al (volledig) kwijt.

Wethouder Harrie Dijkhuizen (foto) zegt: “Het college is blij dat de overheid rijksmiddelen beschikbaar stelt om  sportverenigingen te ondersteunen. Met deze middelen kunnen wij op onze beurt onze sportverenigingen een financiële tegemoetkoming geven.”

Lees HIER verder op soest.nl

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.