Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

‘Nieuw’ plan voor landgoed Oude Tempel Soesterberg gereed

vrijdag 5 februari 2021

 

SOESTERBERG - ,,De wens om niet te bouwen, dat heb ik van het begin af gezegd: daar kunnen we niet aan voldoen. Er wordt gebouwd. De vraag is vooral: wat en hoe.” Zo reageerde wethouder Nermina Kundic op de vraag in het wekelijkse persgesprek over de stand van zaken met betrekking tot de bouwplannen in het gebied van de Oude Tempel. 

..Het is al vijftien jaar het uitgangspunt dat er gebouwd gaat worden. Daar verander ik niks aan, al weten we dat er verzet is.” Een paar weken geleden was er een participatiebijeenkomst, waarvan volgens de wethouder de insteek was: de gemeenteraad heeft een bestemmingsplan vastgesteld, we hebben een programma uit te voeren. ,,Er wordt gewoon gebouwd. Ik heb de Soesterbergers steeds opgeroepen om met ons mee te denken hoe we dat gebied het best kunnen inrichten. De vraag is vooral wat er gebouwd gaat worden en hoe richten we het gebied in zodat er recreatie en andere functies nog mogelijk zijn.” 

Lees HIER verder op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.