Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Vanaf woensdag Coronajournaal

zaterdag 28 maart 2020

SOEST - Het zal luisteraars niet ontgaan zijn dat in de afgelopen weken Eemland 1 Actueel niet meer in de lucht was. De richtlijnen van het RIVM in achtnemend is door het bestuur van Radio Soest besloten even pas op de plaats te maken. Achter de schermen is niet stil gezeten. Vanaf woensdag 1 april gaan de medewerkers van Radio Soest het Coronajournaal verzorgen.

Dit programma wordt vooralsnog op maandag, woensdag en vrijdag vanaf 09.00 uur, de gebruikelijke starttijd van Eemland 1 Actueel, uitgezonden. Het programma wordt herhaald om 14.00 en 23.00 uur. 

Het programma wordt door vrijwilliger Bernard Fagel technisch mogelijk gemaakt in Studio 4. Hij legt het telefonisch contact tussen presentator en de gast. De presentatoren interviewen hun gasten van huis uit. Vrijwilliger René Janson is eindredacteur van het Corona Journaal. Hij bereidt met andere vrijwilligers de items voor, eveneens vanuit huis. Een hele operatie, en gloednieuw. Na de eerste drie uitzendingen zal worden geëvalueerd.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.