Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

De Paardenkamp mag uitbreiden

maandag 15 februari 2021

SOEST - Stichting De Paardenkamp in Soest mag van de gemeente Het Gagelgat uitbreiden. Na een lang proces en veel zorgvuldig overleg met de stichting worden uitbreiding en horeca-activiteiten toegestaan.De Paardenkamp aan de Birkstraat is een rusthuis voor oudere paarden. Ook beheert de stichting agrarische gronden en onderhoudt ze de gebouwen. De vraag naar opvang van oudere paarden groeit en om die op te vangen, zijn meer inkomsten nodig. Een oplossing daarvoor is om meer activiteiten te organiseren op het eigen terrein.

Met de aankoop van de boerderij aan de Birkstraat 109 werden zowel de uitbreiding van de stallen voor de oudere paarden mogelijk als extra horeca-activiteiten. Beide boerderijen waren van oorsprong al één historische ensemble dat nu hersteld is. De boerderij aan de Birkstraat 109 krijgt horeca in het hoofdgebouw en een plek voor opvang en verzorging van de oudere paarden.

Lees HIER verder op soest.nl

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.