Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soester lanceert Ruttebedankt.nl

vrijdag 10 april 2020

SOEST - Na de toespraak van 16 maart jl. ontstond bij Soester Niels Bakker  het verlangen om een plek te creëren waar Nederlanders de minister-president konden bedanken. Dit resulteerde in de website www.ruttebedankt.nl.

De website heeft het doel om alle bedankjes te verzamelen, te bundelen en op den duur aan de minister-president aan te bieden. Simpelweg omdat hij, ondanks dat we het wellicht niet altijd met hem eens zijn, hard werkt. De inmiddels al bijna 1500 binnengestroomde bedankjes zijn hartverwarmend. Van IC-verpleegkundigen tot ZZP’ers, van Groningen tot Limburg, vanuit alle hoeken en beroepsgroepen stromen inmiddels de verschillende bedankjes voor de minister-president binnen.

“Heel veel respect voor wat je doet en hoe je het doet, Mark! Zorg ook jij goed voor jezelf.”

“Wat fijn dat u samen met alle deskundigen om u heen zo weloverwogen en duidelijk bent. Als ic verpleegkundige voel ik mij samen met mijn team heel erg gesteund. Geen paniek, maar wel een uitstraling van ernst.”


Dit is zomaar een greep uit de vele reacties die binnengekomen zijn. Hoor er vandaag meer over tijdens het Coronajournaal, in de herhaling om 14.00 en 23.00 uur. Daar zal Niels Bakker meer vertellen over zijn initietief. Hij geeft aan geen VVD-stemmer te zijn, maar wel trots te zijn op een minister president die het zo goed doet. Check zelf:

www.ruttebedankt.nl.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.