Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

’Bedankt voor het doodrijden van m’n Katy’

vrijdag 26 februari 2021

SOEST - Woedend is ie, Wytze Nauta van de A.P. Hilhorstweg in de Soester polder. Voor de tweede keer is een van zijn katten doodgereden op de polderweg waar helemaal geen auto hoort te rijden. Als statement heeft hij zijn dode kat in een emmer op de weg gezet met een sarcastisch ’Bedankt voor het doodrijden van m’n Katy’ ernaast. ,,Ik roep al zo lang tegen de gemeente Soest dat ze de boel hier eens moeten handhaven, maar het gebeurt maar niet.”

Nauta heeft zijn boerenbedrijf Eemweide op de A.P. Hilhorstweg in de polder tussen Soest en Amersfoort. De weg is alleen bedoeld voor bestemmingsverkeer maar er is niemand die zich daar iets van aantrekt. ,,Het gaat de hele dag door. Honderden auto’s per dag. En hard ook! Honderd is niks. Het is ook een lange rechte weg, mooi asfalt, een drempeltje van niks, dus je kan hier lekker even je auto uitproberen. Doen ze ook letterlijk. Je ziet ze hier elke dag rijden, van die auto’s met groene nummerplaten. Komen van bedrijventerrein De Isselt, en dan gaan ze hier even vol op het gas om de motor uit te proberen.”

Klik HIER om verder te lezen op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.