Radio Soest
Now playing:
Late Night Non-stop muziek
Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soester partij DSN wil ’tandje minder’ bij woningbouwplan Ferdinand Huycklaan; ’Minimale afstand qua geluid, geur en milieu worden overschreden’

maandag 1 maart 2021

SOEST - DSN wil dat het woningbouwplan aan de Ferdinand Huycklaan wordt ingekrompen. Volgens raadslid Yolande Gastelaars willen de ontwikkelaars te veel kwijt op een te klein stukje. ,,Vragen om problemen”, vindt Gastelaars. ,,Wij pleiten voor een tandje minder.”

RV&O van de Soester projectontwikkelaar Frank Rademaker en de KlokGroep uit Nijmegen willen in totaal 23 grondgebonden nieuwbouwwoningen (koop) bouwen aan de kant van de Ferdinand Huycklaan en twee appartementengebouwen met bij elkaar 31 woningen aan de Kerkstraat. Onder meer het pand van Hoka Snacks aan de Ferdinand Huycklaan moet wijken voor de woningbouw.

Wat DSN betreft zijn de twee appartementengebouwen aan de Kerkstraat geen probleem, het buurtje met 23 woningen aan de Ferdinand Huycklaan is echter een ander verhaal. ,,Je kan puzzelen wat je wil, maar het past gewoon niet”, constateert Yolande Gastelaars. ,,Die woningen staan nu wel ingetekend, maar daarvoor worden wel allerlei milieurichtlijnen overschreden.”

Klik HIER om verder te lezen op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.