Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Elisah maakt documentaire over moeder Liesbeth List

dinsdag 16 maart 2021

SOEST/HOEVELAKEN - Op 25 maart is het één jaar geleden dat de Hoevelakense Elisah Baijens haar moeder zangeres en actrice Liesbeth List is verloren. De zangeres woonde de laatste jaren van haar leven in een zorginstelling in Soest. Omroep MAX zendt vrijdag de documentaire uit die Elisah maakte over haar moeder: ,,Ik wilde mijn moeder als mens neerzetten, niet als artiest."

Begin maart 2020 worden de eerste coronamaatregelen afgekondigd. Twee weken later krijgt Elisah Baijens uit Hoevelaken een telefoontje dat alles zal veranderen. ,,Ik stond voor een rood stoplicht op de Stadsring, zoals altijd in Amersfoort. Ik nam de telefoon op en hoorde een stem zeggen: 'Elisah, ik heb slecht nieuws voor je. Je moeder is overleden.' Ik heb direct rechtsomkeert gemaakt en dan gebeurt er van alles waar je als kind bij moet zijn", aldus Elisah

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.