Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Leer thuis muziek opnemen met de gratis online workshop “home recording”.

dinsdag 16 maart 2021

SOEST - Donderdag 18 maart vanaf 20.30u presenteert Brandstof deel 2 van de workshopserie “home recording”, oftewel het zelf thuis opnemen van muziek. Deze keer neemt geluidstechnicus en producer Jan Pronk de deelnemers mee in het proces van muzikaal idee tot geluidsopname. Jongeren van 12 tot 20 jaar oud zijn vanaf 20.30u welkom in de interactieve ZOOM sessie op https://ditisbrandstof.com/zoom.

In de eerste workshop, die plaatsvond in februari en terug te kijken is op de website van Brandstof, vertelde Jan ons wat er voor nodig is om thuis je muziek te kunnen opnemen. Komende donderdag gaan we aan de slag met het daadwerkelijk opnemen van jouw muzikale idee.

Jan Pronk werkte als producer en studio-technicus voor en met artiesten als BLØF, Ilse de Lange, Hans Dulfer, Harry Sacksioni en Kinderen voor Kinderen. Tegenwoordig is Jan eigenaar en huis technicus van de TCC Studios in Veenendaal.

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.