Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Medezeggenschapsraad van Prins Willem Alexanderschool: ‘Zo doorgaan is geen optie’

woensdag 24 maart 2021

SOEST - De Medezeggenschapsraad (MR) van de Prins Willem Alexanderschool zal positief advies uitbrengen aan het schoolbestuur over de voorgenomen sluiting van de locatie baan de Beetzlaan. Dat zegt Coen Kimman, voorzitter van de MR.

Voortgang van de PWA onder de huidige omstandigheden is geen haalbare kaart, beseft ook de MR dat hierover ook de mening van de medewerkers heeft gepolst. De leerkrachten van de PWA zien volgens Kimman geen toekomst in de manier waarop er nu onderwijs wordt gegeven op de PWA.

,,We kunnen wel heel star zijn, maar dat lijkt ons niet verstandig. Het gaat erom dat er goed onderwijs is en in de huidige vorm kan dat goede onderwijs niet gewaarborgd worden”, motiveert Kimman het MR-advies aan het schoolbestuur, Stichting Eem-Vallei Educatief.(STEV). ,,De kleinschaligheid, de wisseling van leerkrachten en de moeilijkheid om nieuwe leerkrachten te krijgen, dat zijn allemaal zaken die hun tol in de afgelopen jaren hebben geëist.”

De MR weet dat een groep ouders bezig is om gesprekken te gaan voeren met andere schoolbesturen over een eventuele overname van de PWA-locatie. ,,Als de STEV de goede procedure heeft gevolgd, zouden die mogelijkheden al onderzocht moeten zijn.

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.