Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soester plan RV&O voor 50 betaalbare huurappartementen aan Koningsweg op oude Advisie-terrein

woensdag 24 maart 2021

SOEST - Op het vroegere Advisie-terrein aan de Koningsweg zijn plannen om zo’n vijftig betaalbare appartementen te bouwen voor onder meer starters. Soester projectontwikkelaar RV&O heeft het initiatief genomen voor deze plaatselijk zo herkenbare plek in een bocht van de Koningsweg.

Gedacht wordt aan vier flatblokjes. Een ervan in de trechter van het terrein op de kruising met de Klein Engendaalweg zou hoger kunnen worden. Mogelijks zelfs acht verdiepingen. Die zogenoemde ’oksel’ is daar het meest geschikt voor, omdat die het verste af ligt van de bestaande woningen, meent directeur Frank Rademaker van RV&O .

Het Soester bedrijf dat plaatselijk flink aan de weg timmert op diverse locaties, heeft al een tijdje grote spandoeken hangen aan de hekken om het terrein. Volgens Rademaker zijn de plannen nog in een pril stadium. ,,Er moet nog volop overleg worden gevoerd met omwonenden en de gemeente. De commissie ruimtelijke kwaliteit staat echter positief tegenover de stedenbouwkundige contouren.”

Klik HIER om verder te lezen op gooieneemlander.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.