Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Radio Soest start uitzendingen uit Bibliotheek Idea

donderdag 25 maart 2021

SOEST - Radio Soest brengt een nieuw programma: EEM VOOR EEM. Opnamen vinden plaats in Bibliotheek Idea op de tweede zaterdag van de maand. De start is op 10 april, helaas nog zonder publiek.

Bibliotheek Idea en Radio Soest gaan een samenwerkingsverband met elkaar aan. Vanaf 10 april maakt de lokale radio het programma “Eem voor Eem” vanaf het Leesplein van Bibliotheek Idea aan de Willaertstraat 49 in Soest. Het wordt een gevarieerd programma met uiteenlopende gasten. Zo kan presentator Jean Heijl in het programma een wethouder ontvangen die uitlegt waarom de WOZ-belasting wordt verhoogd, maar het kan ook een filatelist zijn die een zeldzame postzegel heeft weten te bemachtigen. Ieder uur is er een optreden van musici uit Soest of Soesterberg.

 

De opnames zijn iedere tweede zaterdag van de maand tussen 12.00 en 14.00 uur. De opnamen worden later die middag van 16.00 tot 18.00 uur uitgezonden via de bekende FM-frequenties van Radio Soest 105.7 (in Soest) en 105.9 (in Soesterberg). Uiteraard zijn de uitzendingen ook te beluisteren via de site van Radio Soest (www.radiosoest.nl). Het is de intentie van de programmamakers om het publiek in de toekomst vrijelijk de uitzendingen in Bibliotheek Idea te laten bijwonen. Door de huidige Covid-19 richtlijnen is dit in de eerste fase nog niet mogelijk. Zodra dit verandert informeert Radio Soest de luisteraars. 

Na de derde editie van 12 juni worden de ervaringen van de eerste drie uitzendingen geëvalueerd, waarna het format van het programma eventueel kan worden aangepast. 

 

Overzicht

Plaats: Leesplein Bibliotheek Idea Soest, Willaertstraat 49, 3766CP Soest

Datum: 2e zaterdag van de maand, op 10 april, 15 mei en 12 juni 2021

Tijd: 12:00 tot 14:00 uur

 

Informatie voor de pers:

RegioCultuurCentrum Idea

Bibliotheken  |  Theater  |  KunstenCentrum  |  KunstUitleen  | Volksuniversiteit | CultuurPunt

Voor meer informatie: Marjolein Hasenbos

E    mhasenbos@ideacultuur.nl  |   M  | 06 – 11528570

Fotografie: Naam fotograaf (vrij voor publicatie bij naamvermelding fotograaf)

 

Radio Soest

Voor meer informatie: Jean Heijl

jeanheijl@kpnmail.nl  | M | 06 - 53175428

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.