Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Voorlopige plattegrond locaties mogelijke zonnevelden en windturbines

zaterdag 10 april 2021

SOEST - Gemeente Soest heeft een voorlopige plattegrond gepubliceerd met locaties waar in de toekomst mogelijk zonnevelden en windturbines kunnen komen binnen de gemeentegrenzen van Soest. Eén van de locaties voor een mogelijk zonneveld ligt in de buurt van de gemeentegrens met Baarn: de zogenoemde ‘spoordriehoek’ tussen de spoordijken van de treinsporen richting Soest en richting Amersfoort. Daarom is de kaart ook voor inwoners van Baarn van belang. De kaart en de mogelijkheden om te reageren zijn te vinden op de website www.denkmeeover.nl/zonenwindsoest.

De locaties op de kaart volgen uit een afweging van argumenten die de gemeente Soest vorig najaar ophaalde bij inwoners. De plattegrond is nog niet definitief. Er kunnen nog plekken afvallen.

Aanstaande maandag om 9:00 uur organiseert gemeente Soest een digitale bijeenkomst waarbij u vragen kunt stellen of uw mening kunt laten horen. U kunt zich daarvoor aanmelden via www.denkmeeover.nl/inschrijveninwoners. De bijeenkomst gaat door bij minimaal vijf aanmeldingen.

Klik HIER om verder te lezen op soest.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.