Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Jaarstukken 2020 Soest: overschot van half miljoen

maandag 12 april 2021

SOEST - Het college van burgemeerster en wethouders van Soest hebben vandaag de jaarstukken over 2020 gepubliceerd. Daarin staat onder meer vermeld dat de gemeente samen met haar inwoners, ondanks corona,  hard heeft gewerkt aan een duurzame, daadkrachtige en sociale gemeente Soest.

Het financieel resultaat over 2020 is voor de gemeente geëindigd met een overschot van 0,5 miljoen euro. Dat is beter dan verwacht. In de najaarsnota werd nog rekening gehouden met een tekort van circa 0,9 miljoen. Dit eenmalige voordeel is ontstaan door meevallende uitgaven in het sociale domein. Corona zorgde voor grotere schommelingen in de begroting dan andere jaren. 

Voor de komende jaren heeft de gemeente een sluitende begroting. Maar coronamaatregelen kunnen voor groeiende financiële onzekerheden zorgen. Hoe ontwikkelt de economie zich na deze crisis? En hoe groot zijn de sociale effecten van de crisis? Voorts wordt het gemeentefonds volgend jaar misschien aangepast. Het is nog onzeker wat het effect daarvan is.

Klik HIER om verder te lezen op soest.nlI

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.