Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Gemeente Soest ontvangt heel veel reacties op conceptplattegrond zonnevelden en windturbines

maandag 19 april 2021

SOEST - Vanochtend om 9.00 uur sloot de reactietermijn op de conceptplattegrond voor zonnevelden en windturbines. Gemeente Soest heeft heel veel reacties ontvangen via de website denkmeeover.nl en via e-mail. Die reacties gaan worden inmiddels verwerkt. 

De gemeente merkt en begrijpt dat de conceptplattegrond veel reacties en vragen oproept. Maandag 12 en woensdag 14 april organiseerden de gemeente twee online bijeenkomsten over de voorlopige plattegrond voor zonnevelden en windturbines. Ook tijdens de twee bijeenkomsten werden er veel vragen gesteld. Deze zijn gebundeld in een vragen- en antwoordenlijst. Deze lijst is in te zien via de site denkmeeover.nl.

In de loop van de komende weken zal deze vragenlijst worden uitgebreid met antwoorden op vragen die in de reacties op de website denkmeeover.nl of in de mail tegenkomen. 

Klik HIER om verder te lezen op soest.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.