Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Tienermeisjes gedrogeerd en gedumpt in Soest, politie zoekt daders

donderdag 22 april 2021

SOEST - De politie is op zoek naar twee jongens die in Soest twee 17-jarige meisjes hebben gedrogeerd met de drug GHB. De tieners werden bewusteloos achtergelaten op een parkeerplaats. De afkorting GHB staat voor 4-hydroxybutaanzuur. Het wordt in Nederland meestal verkocht als kleurloos drankje.
Een van de meisjes had ene Bilal leren kennen via internetdating. Ze spraken af bij het tankstation aan de Burgemeester Grothestraat in Soest. Bilal nam een vriend mee die zich voorstelde als Amin. De drie haalden vervolgens nog een vriendinnetje van het meisje op.
Het viertal reed enige tijd door Soest in een donkerblauwe Peugeot 107. De jongens gaven de meisjes alcoholische drankjes met daarin GHB. Een van de meisjes werd onwel en moest overgeven in de auto. Vervolgens ging bij beide meisjes het spreekwoordelijke licht uit.
Een tijdje later vond een voorbijganger de meisjes op een parkeerplaats aan de Dorpsstreek. Ze waren bewusteloos en lagen tegen elkaar aan onder een jas.
Dit alles gebeurde op vrijdagavond 11 december. Omdat de daders nog altijd niet zijn gevonden verspreidt de politie nu een getuigenoproep. Ook heeft Bureau Hengeveld, het opsporingsprogramma van RTV Utrecht, aandacht besteed aan de zaak.
Mensen die tips hebben over de zaak kunnen contact opnemen met de politie via 0800 - 6070.

Klik HIER om verder te lezen op rtvutrecht.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.