Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Jean Heijl tóch (nog) niet te horen op Radio Soest

maandag 13 april 2020

SOEST - Vorige week was de blijdschap bij velen groot; Jean Heijl zou weer plaats nemen achter de microfoonvan Radio Soest. De oplettende kiezer zal gemerkt hebben dat dit niet is gebeurd.

De verwachting was dat Jean Heijl afgelopen woensdag weer te horen zou zijn op Radio Soest als presentator van het Coronajournaal. Echter, de proeven die in de voorafgaande dagen zijn gedaan met het van huis uit presenteren (met behulp van telefoonverbindingen tussen de gast en de presentator) waren zo slecht van kwaliteit, dat is besloten om de presentatie toch vanuit de studio te doen. Dit betekent dat Jean Heijl en enkele andere presentatoren die qua leeftijd en/of gezondheid een extra Coronakwetsbaarheid hebben, zich weer moesten terugtrekken. Heel vervelend; het meest natuurlijk voor de presentatoren zelf. Gelukkig is er nog altijd dat oer-Hollandse gezegde: 'Wat in het vat zit, verzuurt niet.'

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.