Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Concept beeldkwaliteitsplan Oude Tempel gereed

vrijdag 23 april 2021

SOESTERBERG - De afgelopen maanden is er inhoudelijk veel werk verzet voor het nieuwe natuur inclusieve woongebied Oude Tempel in Soesterberg. Met inbreng van omwonenden en specialisten is inmiddels het concept beeldkwaliteitsplan gereed. In dit plan wordt meer ruimte gegeven aan natuur, de historische bomenlanen en het zo gewaardeerde bosgevoel. Het college van B&W presenteerde het concept beeldkwaliteitsplan op 22 maart aan de gemeenteraad en deelde het op 29 maart tijdens een online informatiebijeenkomst met omwonenden en andere geïnteresseerden.

Het concept beeldkwaliteitsplan voor het project Oude Tempel, dat onderdeel uitmaakt van het programma Hart van de Heuvelrug, gaat in op zowel de bebouwde en onbebouwde ruimte. Het plan zet in op minder gemotoriseerd verkeer en meer ruimte voor voetgangers en fietsers. Het beoogt een duurzaam, klimaatbestendig en ecologisch modern woongebied te worden. Het concept beeldkwaliteitsplan biedt het ruimtelijk kader voor marktpartijen om met wellicht nog betere ideeën en oplossingen te komen die recht doen aan de bedoeling van de gewenste beeldkwaliteit.

Klik HIER om verder te lezen op soest.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.