Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Uitreiking gemeentelijke Cultuurprijs 2021 aan wethouder Nermina Kundic

maandag 26 april 2021

SOEST - Tijdens de uitreiking van de gemeentelijke Cultuurprijs Soest 2021 overhandigde voorzitter Peter Schipper van het Cultuurplatform Soest afgelopen woensdag het Cultuurboek 2021-2022 aan de wethouder Nermina Kundic van cultuur.

,,Alweer de vierde editie van het zo langzamerhand vertrouwde Cultuurboek” stelde Schipper vast. ,,Een overzicht van meer leden dan ooit in een brede diversiteit van kunstuitingen: beeldende kunst, zang, dans, muziek, theater en literatuur, tot audio visuele media en het behoud van historisch erfgoed.”

Peter Schipper dankte de leden die zich presenteren in dit boek en vooral Chris Rodenburg, een kunstenaar die afval een nieuwe betekenis geeft: ,,Zonder hem was er geen Cultuurboek.”

Wethouder Nermina Kundic ziet het boek als inspiratie om weer te kunnen gaan genieten van zo veel talentvolle dorpsgenoten.Het Cultuurboek 2021-2022 is te verkrijgen in het gemeentehuis, Idea en winkels.

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.