Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Toon Hermans Huis Amersfoort zoekt nieuwe bestuursleden

maandag 26 april 2021

AMERSFOORT/SOEST - Het Toon Hermans Huis Amersfoort bestaat meer dan 15 jaar en is een begrip in Amersfoort en omstreken. Het huidige bestuur wil graag uitbreiden en is op zoek naar twee nieuwe bestuursleden. Binnen het bestuur worden de taken verdeeld al naar gelang de beschikbare expertise van de bestuursleden. Het bestuur vergadert een keer per maand op informele wijze, doch volgens good governance. De tijdsbesteding is wekelijks naar eigen inzicht en het betreft een onbezoldigde functie. Ons team is jong en zit vol energie en enthousiasme. Wil je daar graag deel van uitmaken en wil je een bijdrage leveren aan het voortbestaan van het Toon Hermans Huis Amersfoort en herken jij je in het profiel, dan kijken wij erna uit je te ontmoeten.

Het Toon Hermans Huis is een inloophuis voor mensen die met kanker geconfronteerd worden en hun naasten. Het inloophuis in Amersfoort vervult een bovenregionale functie en is ook het inloophuis voor Leusden, Hoevelaken, Amersfoort, Soest, Zeist, Utrecht. Na de diagnose kanker komt het medische traject goed op gang maar voor de niet-medische aspecten (aanvaarding, rouwverwerking, veerkracht en conditie) is aanzienlijk minder aandacht, zowel voor de patiënt zelf alsook voor zijn of haar omgeving. Het Toon Hermans Huis Amersfoort vult die leemte. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met voorzitter Gonda Peters-Meijers via: gonda.peters@thha.nl

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl
 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.