Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Rob Metz: 'Jongelui, houd nog even vol'

woensdag 15 april 2020

SOEST - ,,Er zijn steeds minder mensen ziek, al zijn er nog wel behoorlijk zieke Soesters in de ziekenhuizen", aldus burgemeester Rob Metz vandaag in zijn videoboodschap. Hij gaf aan dat hij een iets blijere burgemeester is. Voorzichtig wordt weer nagedacht over versoepelen van maatregelen. Metz had wel een waarschuwing voor één specifieke groep. ,,Een kleine groep jongeren die nu al denkt dat ze naar buiten kan. Dat zien ze echt fout, want als zij te veel naar buiten gaan, dragen zij juist bij aan de verdere verspreiding van het virus en aan het feit dat we dan langer binnen moeten blijven. Dus jongelui, hou het nog even vol. Dit moeten we samen doen. Ook met jullie"

Elke woensdag spreekt de burgemeester Rob Metz van Soest een videoboodschap in voor haar inwoners. Check hier zelf de videoboodschap.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.