Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Hans Groot ontmoet de van Radio Soest afscheid nemende René Janson in het programma Ontmoeting Met...vrijdagmiddag van 13 tot 14 uur

donderdag 27 mei 2021

In het programma Ontmoeting Met......op Radio Soest, vrijdagmiddag van 13.00 tot 14.00 uur, spreekt presentator Hans Groot met René Janson. Hans kijkt met René terug op een periode van bijna vijftien jaar verbonden zijn aan Radio Soest. Jaren waarin hij in verschillende rollen onbedoeld zijn stempel op de lokale omroep heeft gedrukt. Denk aan de reporter op locatie zoals tijdens de “Zomergesprekjes” met willekeurige voorbijgangers. Of als de verslaggever van raadsvergaderingen en in het programma “Soester Politiek Gesprek” waarin hij de burgemeester, wethouders en raadsleden aan de tand voelde. En niet te vergeten zijn bijdragen aan het dagelijkse actualiteitenprogramma Eemland 1 Actueel als redacteur, presentator of als columnist. Luisteraars zullen hem missen. Maar ja, wanneer je binnenkort tachtig jaar wordt en het moment gekomen acht waarop je het stokje aan jongeren moet overdragen, rest slechts dank en waardering.

Presentatie: Hans Groot. Ontmoeting Met… wordt dezelfde dag om 18.00 uur herhaald.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.