Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Openingstijden De Schans verruimd

donderdag 16 april 2020

SOEST - Vanaf vandaagworden de openingstijden van dinsdag tot en met vrijdag van De Schans verruimd. De Schans is dan van 9.00 tot 17.00 uur open. Dit is een oplossing om het huidige aantal bezoekers beter te kunnen bedienen. Ook wordt zo de overlast op de openbare weg beperkt. De oproep blijft staan om alleen naar De Schans te komen als het noodzakelijk is.

,,Klussen is in deze coronatijd voor veel mensen een welkome afleiding. Dat hebben we ook gemerkt aan aantallen bezoekers bij De Schans, terwijl daar minder mensen tegelijk aanwezig kunnen zijn door de 1,5 meter-regel. Dit leidt tot lange wachttijden, files en overlast in de omgeving. Deze verruiming van de openingstijden is uitdrukkelijk bedoeld om overlast te beperken. Nog steeds geldt het advies om het grof afval op te sparen en zo min mogelijk naar De Schans te rijden.”

Meer informatie:

www.rmn.nl/adressen-en-openingstijden/

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.