Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Artishock Soest geeft vrijkaartjes weg

donderdag 27 mei 2021

SOEST - De vreugde dat het cultureel podium weer open mag is zo groot, dat Artishock vrijkaarten gaat uitdelen voor voorstellingen in onder meer het Filmhuis. ,,We willen vieren dat we weer open mogen”, verklaart een woordvoerder van de culturele vereniging die zetelt in het voormalige klooster aan de Steenhoffstraat.

Tot en met woensdag 9 juni gaan leden van de vereniging de straat op om entreebewijzen weg te geven voor zeventien filmvoorstellingen, een Tegenlicht Meet-Up avond en een jazzconcert. Die vinden allemaal in juni plaats.

,,We zijn zo blij dat we dit willen vieren en laten horen. Daarom trekken we de wijken in.” Leden van Artishock zijn woensdag 2 juni te vinden op de weekmarkt in Soesterberg en een dag later op de markt in de Van Weedestraat in Soest. Verder zal de vereniging andere goed bezochte plekken in Soest bezoeken om mensen met een vrijkaart te verblijden.

Uiteraard is de heropening van het culturele podium in het St. Josephgebouw pas definitief als het kabinet op 1 juni de verwachte versoepelingen afkondigt. Is dat niet het geval en Artishock moet toch onverhoopt langer dicht blijven, dan ligt het voor de hand dat de club de actie ook uitstelt.

KLIK HIER om verder te lezen op soestercourant.nl

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.