Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Radio Soest-medewerkers nemen afscheid van René Janson

zaterdag 29 mei 2021

SOEST - René Janson was vrijdagochtend voor de laatste keer werkzaam op de redactie van Radio Soest en ook voor de laatste las hij zijn column voor tijdens de live uitzending Eemland 1 Actueel. René heeft besloten na bijna vijftien jaar vrijwilligerswerk voor Radio Soest er een punt achter te zetten. Hij wordt binnenkort tachtig jaar. René vindt dat een goed moment om de werkzaamheden over te dragen aan jongere vrijwilligers. 's Middags blikte René samen met voorzitter Hans Groot tijdens de eerste uitzending na de lockdown van Ontmoeting Met......nog eens uitgebreid terug op vijftien jaar interviewen, verslaggeving gemeenteraadsvergaderingen, reportages en redactiewerk.

Na de uitzending van Eemland 1 werd René, in aanwezigheid van zijn echtgenote Marijke, door een aantal Radio Soest-medewerkers uitgebreid bedankt voor zijn inzet.   

Redactielid Carla Hottentot overhandigt René bloemen en een fles met inhoud

Bestuurslid Elly den Heijer overhandigt bloemen aan Rene's echtgenote Marijke

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.