Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Muziekfestijn zaterdag in Theater Idea

dinsdag 29 juni 2021

SOEST - Cultuurpunt en Brandstof presenteren zaterdag 3 juli Muziekfestijn Soest. Dit evenement dat wordt gehouden in Theater Idea is mede mogelijk gemaakt door ondersteuning van de gemeente Soest. Het festijn wordt live uitgezonden op Radio Soest.

Maar liefst 18 lokale artiesten, groepen en bands in uiteenlopende stijlen presenteren zich na een lange periode van stilte weer aan het Soester publiek via een livestream en met beperkt live publiek vanuit Theater Idea! Wie erbij wil zijn kan gratis kaarten bestellen door HIER te klikken. Dan kom je op de website van het Muziekfestijn.

Tickets

Want vanwege de recente versoepelingen mag de organisatie van het Muziekfestijn een beperkt aantal liefhebbers toe laten om het festijn live mee te maken. Om zo veel mogelijk publiek te kunnen ontvangen is het programma opgedeeld in tijdsloten van een uur. Reserveer je gratis tickets dus voor het tijdslot waarin jouw favoriete artiest optreedt.

LET OP! Zorg ervoor dat je 10 minuten VOOR aanvang van het gereserveerde tijdslot aanwezig bent. De optredens beginnen namelijk exact op het hele uur. Bij aanvang van het eerste optreden is de deur helaas gesloten.

Tijdslot 1 (16.00u – 17.00u)

– Brandstof sessieband
– Wassim Ouaouadda
– Isøbel
– Koen Reefman

Tijdslot 2 (17.00u – 18.00u)

– Jeugd ensemble (Muziekschool Baarn/Soestdijk)
– Lila Ijzendoorn
– Lianne Nije
– Angelina
– Angel D

Tijdslot 3 (19.00u – 20.00u)

– The Queenies
– Femme Vital
– Robert Doorman
– Harrie Herfst
– Christina Karafillaki

Tijdslot 4 (20.00u – 21.15u)

– Stoic
– Mariposa
– Full House Quintet
– Trio Semmy Prinsen

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.