Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Praten over levensvragen in Coronatijd

vrijdag 17 april 2020

SOEST/REGIO - Vandaag in het Coronajournaal een bijzonder onderwerp. Ooit wel eens gehoord van het Centrum voor levensvragen Eemland? In dit centrum staat een geestelijk verzorger klaar met een luisterend oor voor iedereen, ongeacht levensbeschouwing, opleiding en inkomen.

Wie zich (ook in deze Coronatijd) eenzaam voelt of te maken krijgt met ziekte, verlies en kwetsbaarheid, kan overspoeld worden door levensvragen. 'Wat betekent dit voor mij?", 'Wat voor zin en betekenis heeft mijn even?', 'Waar ontleen ik kracht aan om verder te gaan?', is nog maar een greep van de vragen die op kunnen komen. Vaak voelen mensen zich beter als ze met iemand kunnen praten over deze levensvragen. Bij het Centrum voor levensvragen Eemland wordt goed geluisterd naar deze levensvragen en samen gezocht naar wat zou kunnen helpen het leven dragelijker te maken. Inwoners van de gemeente Amersfoort, Baarn, Barneveld (1/4 deel), Bunschoten, Eemnes, Leusden, Nijkerk (l12 deel), Soest en Woudenberg kunnen hier terecht.

Meer over het Centrum voor levensvragen in de uitzending van het Coronajournaal van Radio Soest, vandaag in de herhaling om 14.00 uur en 23.00 uur. 

Centrum voor levensvragen

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.