Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Veel Kinderboekenweek activiteiten in Idea Soest

zaterdag 2 oktober 2021

SOEST - Kinderboekenweek staat voor de deur. Van 6 tot en met 17 oktober zijn daarom veel activiteiten te doen in Bibliotheek Idea. Voor elk kind dat droomt zijn er toepasselijke activiteiten. Kinderen kunnen er van alles beleven en ontdekken rond het thema Beroepen.

Iedereen kan meedoen met de stickerspeurtocht! Kinderen vanaf 6 jaar gaan aan de slag met een opdrachtvel met waar/niet waar vragen rondom leuke weetjes over hele bijzondere beroepen. Iedereen krijgt na afloop een cadeautje.

In de bibliotheek aan de Willaertstraat is op zaterdag 9 oktober het Idea Kinderboekenfeest. Dan kan er worden meegedaan aan verschillende workshop en om te ontdekken wat een echt leuk beroep is. Kinderen maken een GIF-je, spreken iets in op de radio met de Radiomakers, dansen lekker mee op swingende muziek en duiken mee in een avontuur van theatergroep ZieZus over een prinsesje dat heel graag wil zingen…
KInderboekenfeest, zaterdag 9 oktober, 14:00-16:00 uur, 4-12 jaar, gratis, opgeven via ideacultuur.nl/kinderboekenweek.

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.