Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

GroenLinks Soest-Soesterberg vraagt input op verkiezingsprogramma

maandag 4 oktober 2021

SOEST - ,,Noem het een aanzet tot een nieuwe bestuurscultuur, of een poging om politiek dichterbij te brengen”, zegt Ties de Ruijter, fractievoorzitter van GroenLinks in de Soester gemeenteraad. Zijn partij heeft het concept-verkiezingsprogramma klaar én vraagt met name lokale maatschappelijke organisaties of zij nog aanvullende voorstellen voor dat programma hebben. ,,Het concept-verkiezingsprogramma is uitzonderlijk vroeg klaar en staat open voor dialoog met de samenleving”, aldus De Ruijter.

Het concept-programma heeft GroenLinks opgesteld met inhoudelijke inbreng van de landelijke vereniging en op basis van gesprekken met leden uit Soest en Soesterberg. Na de input van de Soester en Soesterbergse samenleving wordt het definitieve verkiezingsprogramma vastgesteld door de ledenvergadering van de plaatselijke afdeling.

Klik HIER om verder te lezen op soestercourant.nl

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.