Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Geef een Kussenhart cadeau!

vrijdag 3 december 2021

SOEST – Ken je iemand bij wie borstkanker werd vastgesteld en die vervolgens een borstsparende operatie heeft ondergaan? En wil je haar een hart onder de riem steken? Met een kussenhart laat je haar weten dat je aan haar denkt.

De confrontatie met borstkanker zet het leven van een vrouw volledig op de kop. De gevolgen kunnen (ook nadat de behandeling is afgerond) het dagelijks functioneren nog lang belemmeren, bijvoorbeeld wanneer sprake is van oedeemklachten. De kans is groot dat de Stichting Bratelle een oplossing in huis heeft; bijvoorbeeld in de vorm van een “kussenhart”. Dat draag je in de oksel of onder de veiligheidsriem in de auto en vermindert de klachten aanzienlijk. Het kussenhart is ontwikkeld door de Stichting Bratelle en geeft het nu gratis weg. Wil jij iemand met zo’n kussenhart verrassen? Stuur een e-mailtje met de adresgegevens naar de stichting (info@bratelle.nl) en Bratelle zorgt er in overleg met jou voor dat het gratis en voor niets op de juiste plek terecht komt. Zelfs de portokosten neemt Bratelle voor haar rekening.

Eerder ontwikkelde Bratelle een bh die de gevolgen van oedeemklachten beperkt. Het idee van deze bh werd in 2017 gekozen als “Het beste Ondernemersidee van Soest”, een initiatief van de RABO-bank, de Soester Zakenkring en de gemeente Soest. Zowel het Kussenhart als de bh worden geproduceerd bij Textielatelier PastZo, een initiatief van Amerpoort waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.