Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Getuigen gezocht

dinsdag 11 januari 2022

Maandag 3 januari 2022 ben ik rond 12.00 uur, fietsend op de parkeerplaats van het winkelcentrum aan de Tamboerijn in Overhees, ter hoogte van de bloemist, door een achteruitrijdende auto aangereden. Door de val raakte ik gewond aan mijn rechterarm, hand en enkel. Terwijl ik op de grond lag hoorde ik een omstander tegen de bestuurder zeggen “Zij heeft geprobeerd om u te ontwijken?” Bij de val heb ik ook een hersenschudding opgelopen. Mijn fiets raakte (licht) beschadigd. Aan de ongeveer 30-jarige chauffeur vroeg ik waarom hij mij niet gezien had. Hierop vroeg hij mij waarom ik hem niet gezien had. Ook vroeg hij “Hoe komt het dat je mijn achteruitrijlampen niet gezien hebt?”  Enkele omstanders hebben mij geholpen. In eerste instantie wilde de automobilist geen gegevens van zichzelf achterlaten. Maar uiteindelijk gaf hij mij toch zijn telefoonnummer. Ook verklaarde hij bereid te zijn de schade aan mijn fiets en medicatie i.v.m. pijnstilling te willen vergoeden, want als hij de schade bij zijn verzekeraar zou melden, zou hem dit veel geld kosten. Dit heeft hij ook in enkele app-jes aan mij geschreven. De daaropvolgende dag kwam hij bij mij aan de deur om een door hem ingevuld schadeformulier door mij te laten ondertekenen. Ik voelde mij op dat moment onder druk gezet en heb het formulier getekend. Toen hij weg was, zag ik dat de manier waarop het formulier had ingevuld, onjuist was. Hij zou stilgestaan hebben en ik zou tegen zijn auto aangereden zijn. Maar gelukkig heb ik zijn app-berichten bewaard waarin hij mij aanbiedt mijn schade te betalen waarin hij ook schrijft dat hij zijn verzekering niet wil inschakelen omdat dat hem veel geld gaat kosten. Dat schrijf je toch niet wanneer je van mening bent dat niet jijzelf maar die mevrouw op de fiets het ongeluk heeft veroorzaakt?

Nu hij met een volstrekt tegenovergestelde en onware lezing is gekomen, heb ik ook mentaal last gekregen. Ik voel mij op straat angstig en onzeker, eten lukt mij al een paar dagen bijna niet en ik raak mijn boosheid niet kwijt over het feit dat de man de waarheid verdraaid heeft. Daarom hoop ik in contact te komen met de mensen die mij 3 januari geholpen hebben. Via verschillende sociale media en dus ook via luisteraars van Radio Soest wil ik die mensen vragen om contact met mij op te nemen. Dus mensen, alstublieft, help mij! Bent u de getuige die ik zoek? Belt u mij dan alstublieft op nummer 06 - 5189 7464.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.