Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Isolementsexperts geven tips

vrijdag 24 april 2020

SOEST - De coronacrisis zorgt er op dit moment voor dat ook mensen zonder fysieke beperking aan huis gekluisterd zijn en daarmee (in beperkte mate) ervaren wat iemand met een fysieke beperking zijn hele leven ervaart. De isolement nieuwkomers weten na een tijdje gewoon niet meer wat ze moeten doen om het leuker, draaglijker en gezelliger te maken. Gelukkig kunnen ze nu terecht bij mensen die hier al jarenlang ervaring mee hebben; de Isolement Experts.

Een van de Isolement Experts is Manon van den Heuvel. Manon heeft op 5-jarige leeftijd een auto-ongeluk gehad. Het leidde tot onherstelbaar hersenletsel waarbij het gedeelte dat de motoriek in haar lichaam aanstuurt, is beschadigd. Manon belandde in een rolstoel, maar laat zich niet tegenhouden door wat drempels in het leven. Sterker nog, ze vlogt erover, zodat bewustzijn wordt vergroot en medemensen met een fysieke beperking worden geïnspireerd. Ze heeft het leven opnieuw leren waarderen. Haar tips gaat dan ook over dankbaarheid. ,,Ik heb een dankbaarheidsboekje dat vrolijkheid en positiviteit uitstraalt. In mijn boekje schrijf ik elke dag dingen waar ik dankbaar voor ben,” aldus Manon, ,,Zo werd er gisteren een prachtige bos bloemen bezorgd van familie, en zag ik vanochtend een groep jonge eendjes samen met hun moeder in de sloot voor mijn huis. Door stil te staan bij deze kleine geluksmomentjes en deze op te schrijven, zorg je voor een positieve mindset. Dit komt heel goed van pas in deze spannende tijd.”

Kijk voor meer tips van de Isolement Experts op www.isolement-experts.nl   

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.