Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Ontmoeting met Leo Stijnman en Antoinette Temmink

maandag 11 juli 2022

Dinsdag 12 juli Wie zijn de mensen achter Radio Soest? Wat beweegt hen om een rol binnen de lokale omroep te willen vervullen? En hoe kijken zij naar de toekomst? Samen met Leo Stijnman heeft Antoinette Temmink in de afgelopen weken een aantal collega’s van Radio Soest geportretteerd. Maar wie zijn zij zelf? In deze uitzending van “Ontmoeting Met” worden deze en andere vragen aan beiden voorgelegd. Ook nu weer leidt dit tot boeiende gesprekken met gedreven radiomakers. Naast haar rol als programmamaakster is Antoinette dezer dagen een nieuwe uitdaging aangegaan: zij vertegenwoordigt Radio Soest in het bestuur van de Streekomroep Eemland 1.

Sinds ruim een jaar speelt Leo Stijnman zijn geluidstechnische rol bij programma’s als Eemland 1 Actueel, Eem voor Eem en Ontmoeting Met. Samen met Antoinette vormde hij het team dat voor de kennismaking met een aantal medewerkers van Radio Soest heeft getekend. Beiden hebben al laten weten dat hun samenwerking “naar meer smaakt”; wordt dus vervolgd. In de uitzending van vandaag komen beiden zelf aan het woord.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.