Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Inloopcafé Paleis Soestdijk wordt telefonisch spreekuur

dinsdag 21 april 2020

SOEST - De tweede editie van het ‘Inloopcafé Paleis Soestdijk op donderdag 30 april, wordt een telefonisch spreekuur.

Het inloopcafé is een initiatief van de eigenaren van Paleis Soestdijk om op laagdrempelige wijze met geïnteresseerden in gesprek te gaan over vragen, suggesties en zorgen omtrent de plannen voor Paleis Soestdijk. Afwisselend op een locatie in Baarn en Soest, gaan medewerkers van Paleis Soestdijk in gesprek met omwonenden, ondernemers en overige geïnteresseerden. In maart vond het inloopcafé plaats in Dorsthuys Demmers in Baarn en deze tweede editie zou in Soest georganiseerd worden. Aangezien de corona maatregelen het niet mogelijk maken om een live inloopcafé te laten plaatsvinden, heeft de organisatie besloten er een telefonisch spreekuur van te maken.

Vragen en suggesties kunnen, onder vermelding van ‘Inloopcafé Paleis Soestdijk’ vóór 29 april gemaild worden naar info@paleissoestdijk.nl. Op 30 april zullen inzenders dan tussen 18 en 20 uur worden gebeld om over dat specifieke onderwerp in gesprek te gaan. Voor meer algemene informatie over de plannen voor Paleis Soestdijk en de antwoorden op veel gestelde vragen zie: www.paleis soestdijk.nl.

Paleis Soestdijk bij Omroep MAX

Op maandag 27 april wordt er op tv veel aandacht besteed aan Paleis Soestdijk. Op NPO 1, om 16.40 uur in het programma Max Ouderenjournaal een bijzondere rondleiding op het landgoed van Paleis Soestdijk door Paul Rem, conservator van Paleis Het Loo. Hij kent het paleis als geen ander en vertelt over de geschiedenis en de verhalen van Paleis Soestdijk. 

In het programma Tijd voor Max, is Maya Meijer-Bergmans, eigenaar van Paleis Soestdijk te gast. Zij vertelt over de herbestemming van Paleis Soestdijk, ook op NPO1 om 17.10 uur.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.