Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Fruit- en tuinafval (GFT) weer één keer per twee weken.

dinsdag 12 juli 2022

RMN leegt met ingang van vandaag uw container voor groente-, fruit- en tuinafval (GFT) weer één keer per twee weken. Onlangs is RMN in gemeente Nieuwegein, Soest & Zeist gestart met het wekelijks legen van de gft container tijdens de zomerperiode. Deze extra ophaalrondes vragen veel inzet qua personeel en materieel. Met de start van de zomervakantie en uitval van medewerkers lukt het RMN niet om deze extra ophaalrondes op een veilige manier uit te voeren.

Waarom deze wijziging?

De zomervakantie is aangebroken, een periode waar onze medewerkers ook naar uitkijken. Daarnaast kampt RMN op dit moment helaas met een aantal ziektemeldingen. Dit heeft uiteraard effect op het rond krijgen van onze planning. Op dit moment zijn er te weinig ervaren chauffeurs en door het chips- en grondstoffentekort kan het ook voorkomen dat het nodige onderhoud aan onze voertuigen vertraging oploopt. Door chauffeurs extra te laten werken en extern personeel in te huren via uitzendbureaus hebben we tot op heden uitval van inzamelroutes en overige dienstverlening zoveel mogelijk kunnen voorkomen. Om er voor te zorgen dat RMN de gebruikelijke inzamelroutes met ervaren personeel en veilig materieel kan blijven rijden, is er voor deze wijziging gekozen.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.