Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Rookmelderexpositie in Soest

zaterdag 23 juli 2022

Rookmelderexpositie in Soest van 26 juli tot 9 augustus in de bibliotheek Idea Soest.

Gelukkig kun je op het gebied van brandveiligheid zelf een hoop doen. Eén van de belangrijkste stappen naar een brandveilig huis is het ophangen van rookmelders. In de expositie ‘Zo gepiept’ kom je alles te weten over rookmelders en worden je zintuigen geprikkeld. Door te kijken, luisteren, ruiken én dingen te doen ervaar je hoe rookmelders jouw leven kunnen redden als er onverhoopt toch een keer brand uitbreekt. Ook krijg je instructies hoe en waar je rookmelders precies moet ophangen en hoeveel er bij jou thuis nodig zijn. En wist je al dat rookmelders sinds 1 juli wettelijk verplicht zijn thuis?

Voor wie is deze expo?

De rookmelderexpo is voor jong en oud leuk om te bezoeken! Ook voor kinderen is het leuk: zo kunnen zij met een echte brandweerhelm op de foto. 

Meer informatie

Expo ‘Zo gepiept!’ is ontwikkeld door de brandweer van de Veiligheidsregio Utrecht en staat van 26 juli tot 9 augustus in de bibliotheek van Soest. Kom langs en beleef het zelf!

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.