Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Crowdfundpagina om geld op te halen voor een HSCT-behandeling in Mexico voor Miriam Rybier.

dinsdag 2 augustus 2022

Een Crowdfundpagina om geld op te halen voor een HSCT-behandeling in Mexico voor Miriam Rybier uit Soest.  Zij heeft multiple sclerose (MS) en is in Nederland uitbehandeld. In Nederland wordt geen HSCT bij MS toegepast en moet er uitgeweken worden naar het buitenland. Gevoelsmatig kwamen Mexico en Rusland in aanmerking. Rusland is op dit moment niet mogelijk vanwege de oorlog met de Oekraïne, vandaar dat de keuze op Mexico is gevallen. Deze pittige behandeling wordt gedaan in een privékliniek en kost ongeveer € 60.000, -. Daar komen nog extra kosten bij waardoor wij inschatting hebben gemaakt van de totale kosten en dat is ongeveer € 80.000,-.  Meer info op: https://stichtingmiriambeatsthemonster.com Wordt het geld totaal opgehaald, maar het blijkt dat de kosten lager uitvallen, dan zal de rest van het bedrag gestort worden op de rekening van Stichting MS–Express. (www.ms-express.nl)

Het woord MonSter heeft een grote M en een grote S, omdat deze letter voor MS En binnen de MS-wereld het vaak het monster wordt genoemd.

Foto: Hilda de Graaf

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.