Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Lintje voor Radio Soest medewerker Rob van Es

vrijdag 24 april 2020

SOEST - Radio Soest medewerker Rob van Es heeft vandaag een bijzondere dag. Hij is, tot zijn eigen grote verrassing, benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

Rob van Es zet zich al meer dan 45 jaar met ziel en zaligheid in voor Radio Soest; voornamelijk in zijn rol als (geluids) technicus. Dat hij een man met het (radio) hart op de juiste plaats is, daar plukt ook de Protestante Gemeente Soest al vele jaren de vruchten van. De laatste jaren maakt hij het als installateur van de kerktelefoon mogelijk dat gemeenteleden via de radio de kerkdiensten kunnen meebeleven. Voor koning Willem Alexander is deze decennialange inzet als vrijwilliger voldoende aanleiding geweest om Rob te benoemen tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Namens alle medewerkers van Radio Soest feliciteren wij Rob van harte met deze benoeming.

Ook een viertal andere inwoners van Soest en Soesterberg gaan vanaf vandaag door het leven als Lid in de Orde van Oranje-Nassau, te weten mevrouw V.M. Stolwijk en de heren G.P. Kenter, R.M.P. Kleinegris en J.W.N. de Koning. Onze welgemeende felicitaties gaan uiteraard ook naar hen uit.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.