Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Soester Kennismaking Sportevent: vrijdag 23 september 

vrijdag 16 september 2022

Op vrijdagmiddag 23 september 2022 wordt voor de vierde keer het Soester Kennismaking Sport Event georganiseerd in Sportboulevard De Engh. Van 15.00 uur tot 18.00 uur presenteren verschillende clubs,

verenigingen en organisaties op sport- en beweeggebied zich aan de inwoners van Soest en Soesterberg. Inwoners kunnen zich laten informeren over sporten en bewegen en verschillende sporten uitproberen.

Voor jong en oud 
Op een laagdrempelige manier kunnen kinderen en volwassenen kennismaken met verschillende sporten en diverse beweegprogramma’s. Inwoners, jong en oud, kunnen meedoen aan workshops en sportclinics in de sporthal, in het zwembad en in de fitnessruimte. 

Kinderen kunnen daarnaast ook van de stormbaan die buiten staat of meedoen aan een spelletje stoepranden. Er is aanbod voor kinderen, volwassenen en senioren. Het programma is op basis van vrije inloop. 

Een greep uit het aanbod: boksfitness, dans, multisport, handbal, bewegen voor ouderen, freerunning, twirlen, boccia, trampoline springen, aangepast sporten, waterpolo en een rolstoelcircuit.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.