Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Artishock 55 jaar: Eemland 1 Jazz is erbij

dinsdag 20 september 2022

Artishock is dit jaar precies 55 lentes de bakermat van vele sociale en culturele initiatieven in Soest. Haar 11e lustrum wordt gevierd in het weekend van 23 tot en met 25 september. Radio Soest is erbij. 
Op zaterdag 24 september verzorgen Jean Heijl en Arjan Klaver met Leo Stijnman achter de knoppen, een speciale en sfeervolle matinee-uitzending van Eemland 1 Jazz.
Vanaf 14.00 uur kunt u luisteren en genieten van tal van jonge jazzmusici afkomstig van de muziekscholen Soest en Baarn-Soestdijk plus studenten van het Junior Jazz College Amsterdam.

Ook gerenommeerde musici verbonden aan de muziekscholen of Artishock kleuren de uitzending in. 
Uiteraard zal een aantal bezoekers, bestuursleden en musici bij de presentatoren aanschuiven om uitleg te geven over jazzmuziek in het algemeen en haar groeiende populariteit in het bijzonder.
Ook besteden we aandacht aan de historie van Artishock, ofwel het BIMHUIS van Midden-Nederland. Vanaf 16.30 uur is er een presentie van het de bundel ‘Verdwenen 
Vergezichten’ van auteur Jan van Vlierden. Kom het allemaal horen en zien!

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.