Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Drive-thru teststraat op Park Vliegbasis Soesterberg

zondag 26 april 2020

De GGD regio Utrecht (GGDrU) opent met ingang van maandag 27 april een drive-thru teststraat voor zorgmedewerkers die niet in een ziekenhuis werken. Zij kunnen terecht op Park Vliegbasis Soesterberg.

Alle zorgmedewerkers die minimaal 24 uur klachten hebben zoals hoesten en/of neusverkouden en/of koorts) die níet in ziekenhuis werken zijn welkom voor een coronatest. De teststraat is bedoeld voor medewerkers van verpleeghuizen, gehandicaptenzorg, huisartsenzorg, thuiszorg, jeugdzorg, verloskundige- en kraamzorg en Geestelijke Gezondheidszorg (GGz). Ook fysiotherapeuten, tandartsen en andere mondzorgmedewerkers komen in aanmerking.

Er is in regio Utrecht al een teststraat in Houten voor zorgmedewerkers die werkzaam zijn buiten de ziekenhuizen. Met deze twee teststraten verwacht GGDrU voldoende capaciteit te hebben om zorgmedewerkers met klachten op corona te testen.

Meer informatie op de website van GGD regio Utrecht:

www.ggdru.nl/testbeleidzorg

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.