Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Brandweer Soest

zaterdag 1 oktober 2022

4 oktober 2022: voorlichtingsavond Brandweer Soest

Op deze avond hoort u alles wat u wilt weten van de brandweer. Speciaal voor inwoners van Soest die interesse hebben om vrijwilliger te worden bij de brandweer.

Als het erom gaat, maken wij het verschil. 24 uur per dag, 365 dagen per jaar. Wij zijn behulpzaam, deskundig en daadkrachtig. Samen werken wij aan veilige samenleving! Durf jij in te stappen? Kom naar de voorlichtingsavond!

We vertellen je alles wat je wilt weten van de brandweer, beantwoorden al je vragen over de aanstelling, keuring, opleidingen en het vrijwilliger zijn.

Uiteraard laten we je de tankautospuit zien en kun je ervaren hoe een bluspak zit, hoe redgereedschap werkt en nog veel meer! Is je interesse gewekt? Wil je deelnemen aan de voorlichtingsavond? Laat het ons weten, dit kan via www.brandweersoest.nl of via het mailadres m.steman@vru.nl.

• Datum: dinsdag 4 oktober 2022

• Tijd: 19:30 – 21:30 uur

• Locatie: Brandweerkazerne Soest, Lange Brinkweg 71

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.