Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Portaal & Van Wijnen informeren bewoners over duurzame maatregelen

dinsdag 11 oktober 2022

Duurzame informatie- en knutselmiddag in Soesterberg 

Portaal & Van Wijnen informeren bewoners over duurzame maatregelen

Tijdens de Week van de Duurzaamheid organiseren woningcorporatie Portaal en Van Wijnen een inloopmiddag over duurzaamheid en besparen. De middag is op donderdag 13 oktober van 14.00 tot 16.00 aan de Moerbessenberg in Soesterberg.

Portaal: steeds meer mensen krijgen te maken met hoge vaste lasten. Niet alleen de prijzen van energie zijn zorgwekkend, ook de dagelijkse boodschappen worden steeds duurder. Hoewel de aangekondigde maatregelen van het kabinet sommigen verlichting biedt, vrezen we dat veel mensen die het nu al financieel moeilijk hebben straks niet meer kunnen rondkomen. Daarom organiseren we een inloopmiddag, waar je meer informatie kunt krijgen over energie besparen en terecht kunt met je vragen. Dit is onderdeel van onze grotere campagne ‘Samen Besparen’, die we in de week van 10 oktober lanceren.

Van Wijnen: ‘Afval besparen staat bij ons hoog op de agenda. Maar hoe ziet afval besparen er op de bouwplaats uit? Tijdens de inloopmiddag laten we zien wat wij doen en dagen we kinderen uit om zelf aan te slag te gaan met afval. Kinderen kunnen een insectenhotel bouwen van afvalhout of iets anders leuks knutselen of kleuren. Ook kun je geschminkt worden, bijvoorbeeld als afvalmonster of duurzame superheld”.

Omwonenden en andere geïnteresseerden die meer willen weten over het thema duurzaamheid of energie en afval besparing zijn van harte welkom. 

Aanmelden is niet nodig en de middag is vrij toegankelijk.

Antoinette Temmink

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.