Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Joop Oversteegen musiceert al 75 jaar bij PVO Soest

woensdag 6 mei 2020

SOEST - Op de website van PVO Soest staat het volgende feestelijke bericht over Joop Oversteegen en zijn 75-jarige lidmaatschap van de muziekvereniging PVO Soest.

Een unieke prestatie. Op 5 mei 1945 werd Nederland bevrijd. En ook in Soest moest feest gevierd en muziek gemaakt worden. PVO moest de straat op en Joop Oversteegen kreeg een trommel omgehangen om mee te doen. En zo begon een nu 75-jarig lidmaatschap van Muziekvereniging PVO. “Ik ben er nog steeds dankbaar voor dat ik die trom destijds omgehangen kreeg, ik heb er een mooie hobby aan overgehouden.”, aldus de jubilaris. De bijdrage van Joop aan PVO is zeer groot te noemen. Zo gaf hij les, zat hij in het bestuur, gaf slagwerkinstructie en stond aan de wieg van de Eemlander Blaaskapel en de Big Band Blow van PVO. En nog steeds blaast Joop elke maandagavond in het harmonie orkest zijn partijtje (op de bas-klarinet) mee. In de Corona tijd ligt ook het verenigingsleven bijna helemaal stil.

Lees verder op:

www.pvosoest.nl

foto: website PVO Soest.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.