Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Van Veen viert 75e verjaardag met overzichtstentoonstelling

vrijdag 8 mei 2020

SOEST - Ter gelegenheid van de 75ste verjaardag van Herman van Veen wordt op Landgoed De Paltz een overzichtstentoonstelling van zijn abstracte schilderijen en werken op papier, alsook van zijn leven en werk in affiches en foto’s getoond. De tentoonstelling is te zien in de Gallery van het Herman van Veen Arts Center en loopt tot en met 31 augustus.

Naast deze tentoonstelling worden sculpturen van de Nederlandse kunstenaar-designer Ton Kalishoek, beeldhouwwerken van de Belgische beeldhouwers Julia Berger met haar langgerekte bronzen vrouwenfiguren en Peter Meyers met monumentale metalen dierensculpturen en fotografisch werk van de Franse fotograaf-cineast Jacques Renoir getoond.

Het Herman van Veen Arts Center, centrum voor beeldende kunst, dans, muziek, theater en natuur, ligt in het hart van een bijna 100 hectare groot natuurgebied in Soestduinen Nederland. Het is er heerlijk vertoeven en genieten van de natuur, kunst en avontuur, verhalen in het park en binnenkort ook weer met koffie en gebak. Reden te over voor een uitstapje, alleen, met een vriend of in gezinsverband.

Check meer op: www.hermanvanveenartscenter.com

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.