Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Steunfonds voor familie van overleden zorgverleners

zaterdag 9 mei 2020

SOEST - Nabestaanden van overleden zorgverleners kunnen voortaan een beroep doen op een steunfonds. Twee chirurgen van het UMC Utrecht roepen alle Nederlanders op om geld te storten voor verzorgenden, verpleegkundigen, doktersassistenten en ambulancemedewerkers die in de frontlinie van de coronazorg staan en daar vervolgens zelf aan onderdoor gaan. 

 De twee chirurgen zijn Marijn Houwert, traumachirurg UMC Utrecht en Sander Muijs, orthopedisch chirurg, en ze hebben zich verenigd in Stichting Zorg na Werk in Coronazorg (ZWIC), een initiatief van zorgverleners voor zorgverleners. Het bestuur bestaat uit negen betrokken zorgverleners en ervaren bestuurders, die zich allen vrijwillig inzetten voor het doel van de stichting.

Morgen meer over dit onderwerp in het Coronajournaal van Radio Soest, te horen om 9.00 uur, 14.00 uur en 23.00 uur. Alvast meer informatie over het initiatief is te vinden op:

www.geefvoorzorgverleners.nl/

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.