Radio Soest

Now playing:
Late Night Non-stop muziek

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Bieb in Soest volgende week weer open

woensdag 13 mei 2020

SOEST - Bibliotheek Soest is vanaf 19 mei weer open. Nadat premier Mark Rutte in de persconferentie van 6 mei aankondigde dat bibliotheken weer open mogen, maakte de vestiging alles gereed voor heropening. Het is er nog niet meteen zoals het was. Vanwege het coronavirus is het nu de ‘'anderhalvemeterbibliotheek’'.

Wat betekent dit? De bibliotheek is zo ingericht dat het voor alle bezoekers én medewerkers veilig is om de bibliotheek te bezoeken. De openingstijden zijn voorlopig aangepast. Zo is de Soester bibliotheek open op dinsdag van 10.00-16.00 uur, op woensdag van 10.00-16.00 uur en op vrijdag van 10.00-16.00 uur. Je kunt momenteel alleen terecht bij de bibliotheek voor het lenen en terugbrengen van boeken. Het lenen gebeurt via de selfservice balies, het terugbrengen kan alleen via de inleverbus bij de ingang (aan de buitenkant) van de bibliotheek. De leestafel, werkplekken, koffieautomaat en toiletten zijn niet toegankelijk. Vragen stellen bij de balie kan maar liever ontvangt de bibliotheek deze per mail of per telefoon.

Kinderen tot en met 12 jaar zijn van harte welkom in de bibliotheek, maar uitsluitend begeleidt door één ouder. De komende tijd zal de dienstverlening en de openngstijden langzaam worden uitgebreid. Alle informatie is te lezen op:

www.bibliotheek.ideacultuur.nl

 

 

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.