Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Weer wilde dieren kijken vanaf 25 mei in Amersfoort

maandag 18 mei 2020

SOEST/REGIO - De olifanten en apen van Dierenpark Amersfoort kunnen vanaf 25 mei weer worden bezocht. Langzaamaan komt na de strenge lockdown vanwege het rondwarende coronavirus het openbare leven weer een beetje opgang. Steeds meer is er weer te doen. Wel met aanpassingen. Ook bij Dierenpark Amersfoort.

Het park is alleen te bezoeken door vooraf online  te reserveren. Een datum en een tijd moeten worden opgegeven. Het park is aangepast aan de 1,5 metersamenleving, zodat iedereen veilig kangenieten van de dieren en de natuur. Dit betekent dat sommige dierverblijven tijdelijk dicht zijn en er geen gebruik kan worden gemaakt van de rookzones. De dieren zijn te bewonderen via een aangegeven route. Op verschillende plekken kan eten of drinken worden afgehaald. Er zijn extra hygiënepunten in het park en belangrijke contactpunten worden extra vaak schoon gemaakt. Tijdelijk kan niet met contant geld worden betaald, dus alleen contactloos of met de pinpas. 

Meer informatie (en reserveren) via:

www.dierenparkamersfoort.nl/

Meer over dit onderwerp aanstaande woensdag in het Coronajournaal om 9.00 uur, 14.00 uur en 23.00 uur.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.