Radio Soest

Now playing:
Puntjes op de i

Slide G

Radio Soest Non-Stop

Slide B

Cultuur in de regio

Slide A

Easy Listening Cafe

Slide D

Rock and Roll bij Radio Soest

Slide F

Eemland 1 Actueel

Het nieuws uit Soest, Soesterberg, Baarn en Bunschoten-Spakenburg

Afscheidsmusical groep 8 in Openluchttheater Cabrio

dinsdag 19 mei 2020

SOEST - Het seizoen van Openluchttheater Cabrio had eigenlijk zondag 17 mei moeten beginnen met een feestelijke opening. Vanwege de Coronamaatregelen was dat niet mogelijk. Nu de deuren van het theater nog even gesloten blijven voor het grote publiek, wordt door het bestuur van Cabrio en andere vrijwilligers achter de schermen hard gewerkt om te kijken naar wat er wél mogelijk is de komende periode.

Het eerste initiatief bestaat uit de samenwerking met meerdere basisscholen uit Soest en Soesterberg die voor het traditionele groep 8 afscheid kosteloos gebruik kunnen maken van het grote podium van Cabrio. Hiermee is een uniek en belangrijk evenement voor veel 12-jarigen, hun ouders en hun leerkrachten 'Coronaproof' veiliggesteld. Groep 8 leerlingen van 11 basisscholen hebben ervoor gekozen op het aanbod van Cabrio in te gaan! Deze bijzondere afscheidsbijeenkomsten vinden plaats van 6 tot 16 juli.

Lees verder op: 

www.cabriosoest.nl

Er worden op dit moment nog meer initiatieven ontwikkeld die het mogelijk maken voor publiek om ook in deze tijd een bezoek aan Cabrio te brengen. Want juist nu is genieten van theater en muziek, misschien nog wel belangrijker dan ooit. Houd hiervoor de komende weken de website van Cabrio in de gaten.

Nieuwsoverzicht

Wat te doen in Soest?


Radio Soest

Raadhuisplein 1
3762 AV Soest

035 - 760 77 50
redactie@radiosoest.nl
kabelkrant@radiosoest.nl

Volg het nieuws van Soest nu ook via nieuwsrubriek op onze site. Daarnaast informeren we u ook via onze Kabelkrant. Heeft u nieuws? Mail ons op kabelkrant@radiosoest.nl en webmaster@radiosoest.nl.